« Previous Page

DUANE MORRIS LLP

San Francisco, CA

Addressing Duane Morris’ need for additional space, BCCI planned and managed a phased renovation and expansion of its West Coast offices. The firm desired a fresh, neutral palette to showcase their dynamic collection of emerging artwork. The expansion included additional floors, a state-of-the-art training room, new offices, lobby reception and executive center. Use of natural light, recycled furniture and reused materials supplement the LEED component of this project. Floor to ceiling glass conference rooms create an open, collaborative environment. The sustainable project achieved our client’s goals with the award of LEED CI Certification by the USGBC.

Architect: NELSON
Project Size: 50,000 sf
Date Completed: December 2009
LEED Certification: LEED-CI Certified