« Previous Page

DROPBOX

Mountain View, CA

With the intention of expanding their footprint to Silicon Valley, Dropbox leased a 33,567 square foot building near public transit in Mountain View, California. As general contractor, BCCI was hired for the multi-phased, design-build renovation of two full floors of office space, including selective demolition, new partitions, restrooms, millwork, and finishes throughout. Working in approximately 5,000 sf of occupied space, BCCI worked closely with Dropbox to value engineer through phases 1, 2 & 3 allowing flexibility for the client based on budget and scheduling needs. The tenant improvements included open office areas, phone room, huddle rooms, conference rooms, break rooms, gender neutral restrooms and collaboration spaces. Unique features include curved ceiling and wall soffits, polished concrete in common areas, exposed ductwork and hardwood flooring.

Architect: AP+I Design
Project Size: 33,570 sf
Date Completed: November 2018